Берое излиза за първото място в група А


Берое излиза за първото място в група А
24-01-2017 10:36

Днес Берое ще изиграе последната си среща от група А на SIGAL UNIQA Балканска лига. Заралии посрещат македонския Куманово 2009 от 18:00 часа, а мачът ще бъде предаван пряко по БНТ Свят, БНТ HD и SportMedia.tv.


Двата отбора в момента са с равен актив от 6 успеха и 3 поражения, което означава, че мачът довечера е за първото място. Който спечели, той ще е първи, но по-важното е с кой отбор ще се влезе в следващата фаза. За беройци най-добре ще е това да е македонският Кожув, срещу който тимът има два успеха и ще е с баланс 2-0. С останалите възможни съперници заралии са 1-1 и ще са в малко по-лоша позиция.


Беройци ще искат да реагират и да се представят по-добре след загубата от Рилски спортист преди дни. Тогава тимът изигра слабо второ полувреме, в което не приличаше на себе си и логично падна. Заралии все още са без Пламен Алексиев, но останалите играчи са на линия и ще се опитат да вземат своето довечера.


От другата страна македонците също ще играят за победа, която най-малкото ще е за самочувствие. През декември те останаха без голямата си звезда Александър Костоски, който бе заменен от младия американец Йонел Браун. Това обаче няма как да не окаже влияние на тима, който играе по-различен начин без гарда. Въпреки всичко Куманово е доста стабилен отбор с няколко много опитни играчи като Миятович, Янески, Живанович и Пекович, с които е способен да затрудни всеки.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи