Станислав Цонков: Ямбол е опитен отбор, но не е непреодолим


Станислав Цонков: Ямбол е опитен отбор, но не е непреодолим
03-02-2017 17:02

Черно море Тича приема Ямбол в събота от 17:00 часа в двубой от 17-ти кръг на НБЛ. Преди тази среща домакините имат 4 победи и 10 загуби, докато гостите са с 3 успеха и 11 поражения и от този мач зависи дали ще участват на Купата.  По този повод капитнаът на варненци Станислав Цонков сподели, че гостите са опитен отбор, но не са непреодолими. Ето какво още каза той:

 

"Отборът на Ямбол е същият, както в първия ни мач. Ние играхме добре там и се справихме с поставените задачи. Първата ни цел е победата във всеки двубой. Ако успеем да се справим с целите, които имаме конкретно за мача, трябва да излезем като победители накрая.

 

Силната страна на Ямбол е, че те са доста опитен отбор като цяло. Станислав Говедаров е дълги години там и се е утвърдил като един от най-добрите състезатели в България. Той е винаги на ниво. Ямбол имат Николай Върбанов, който е много опитен, наложил се е и много трудно се играе срещу него. Като цяло гостите имат доста опитен отбор, но мисля, че не са непреодолими", каза още капитанът на Черно море Тича. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Станислав Цонков, Черно море Тича, Ямбол, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи