Тони Дечев: Играчите сами си направиха мача лесен


Тони Дечев: Играчите сами си направиха мача лесен
(сн. lap.bg)
17-02-2017 19:24

Старши-треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев коментира победата на отбора си срещу Ямбол на четвъртфинал за Купа България 2017:

 

„Играчите си направиха мача лесен и ги поздравявам за това. Играха добре в защита през първото полувреме, бяха концентрирани, движеха топката. Направихме голяма разлика и оттам мачът стана лесен. Очаквах да има лек спад – това, което се случи през третата част, но като цяло момчетата се бориха. Опитаха се да правят и красиви неща.

 

Много е важно, че всички играха и взеха минути, за да можем да ги съхраним и всички да са на линия за следващите мачове.

 

Смятам, че четвъртфиналът между Рилски спортист и Балкан е непредсказуем, защото двата отбора са близко в класирането, общо взето точкова разлика ги раздели. Който е по-добре разположен тази вечер ще победи. Нямаме никакви предпочитания за съперник.”

 

Баскетболистът на Лукойл Академик Божидар Аврамов добави: "Радвам се, че успяхме да победим, да си разпределим точките и съм щастлив, че продължаваме напред в турнира. Чувствам се добре, със сигурност може и повече, но съм добре. Надявам се, че това, че времето беше разпределено равностойно ще ни помогне в следващите мачове, защото отборите, които играха вчера, имаха поне един ден да се възстановят. Мисля, че в нито един отбор няма друга мисъл, освен спечелване на Купата, и в нашия е така."

 

Иван Вълчанов пратеник на BGbasket.com в Пловдив със съдействието на Mazda

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тони Дечев, Лукойл Академик, Ямбол, Купа България - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи