И Mazda гледа Купата на България


И Mazda гледа Купата на България
17-02-2017 18:30

Финалната осмица на Купата на България започна вчера в Пловдив, а баскетболът ни си има и атрактивен фен. Това е чисто новата Mazda 6, която също гледаше двубоите от надпреварата, след като докара екипът на BGbasket.com. Автомобилът събра погледите на фенове и официални лица пред зала „Колодрума” с интересната си визия и страхотен дизайн.


Новата Mazda 6 с G Vectoring Control e поредното бижу, което компанията предлага. В разгара на Първата Световна война немският физик Алберт Айнщайн публикува революционната си теория за гравитацията. Прозрението на Айнщайн е гениално – във всяка една област на пространството гравитацията и ускорението са взаимозаменяеми. След 8 години изследване и разработки проведени в развойният център на Мазда в Япония, инженерите внедряват технология G Vectoring Control (GVC) в Мазда 6 модел 2017. Системата работи точно на принципа открит от Айнщайн. Измерва гравитационните сили и чрез създаване на ускорение с противоположна сила и посока ги преодоляват.


Повече за новата Mazda 6 можете да прочетете ТУК, а не се съмнявайте, че тя ще гледа турнирът за Купата на България до самия му край.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи