Асен Николов: Не бяхме концентрирани


Асен Николов: Не бяхме концентрирани
(сн. БФБ)
18-02-2017 18:32

Домакинът на Купата на България - Академик Бултекс 99, не успя да се противопостави на Берое и загуби първия полуфинал на надпреварата. Ето как коментира представянето на своя отбор наставникът Асен Николов:


"Не успяхме да влезем в мача. Вината за това си е само моя. След като не сме били достатъчно мотивирани и концентрирани в защита, значи аз не съм си свършил работата както трябва преди срещата. Изцяло поемам отговорността за загубата. Поздравявам Берое за успеха. Те бяха добре подготвени, притиснаха ни достатъчно, за да омекнем толкова, че нищо да не ни се получава.


Тройката в края на първата част беше важна чисто психологически. Вече се бе отворила разлика тогава, но отново имаше липса на концентрация в един играч, който не знаеше каква защита пазим и оставихме Желев сам в последните секунди.


Нямаме друг избор освен максимално бързо да забравим този мач и утре да се борим за победа. Трябва да изглеждаме по друг начин. Разочаровахме и пловдивската публика, така че трябва да се реваншираме.


Не мисля, че играчите прегоряха. Нямаше го това напрежение от четвъртфинала, но бяхме разконцентрирани. Единственото, което исках от играчите бе битка в защита, а за нападението им казах да се забавляват и да играят освободено. Днес обаче не играхме нито в нападение, нито в защита."

 

Любомир Нешев, пратеник на BGbasket.com в Пловдив със съдействието на Mazda

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи