Иван Лилов с бронз и признание на Купата в Унгария


Иван Лилов с бронз и признание на Купата в Унгария
19-02-2017 09:29

Иван Лилов и неговит отбор Сегед спечелиха бронз на Купата на Унгария, а българският национал бе избран за най-полезен играч в мача. В спора за третото място тимът на Лилов надигра силния тим на Кьорменд със 72-66 , а българинът отново бе в основата за успеха като наниза 23 точки (6/11 от тройката). Бронзът е и най-големият успех в историята на Сегед до момента.

 

Той бе на терена 40 минути като за тях добави още 9 борби, 1 открадната и 3 асистенции.

 

Сегед започна много силно мача и още в първия период поведе с двуцифрен аванс от 20-8. Съперникът подобри играта си през втория период и на почивката свали изоставане до 5 при 30-35. Оспорвана се запази и третата четвърт като Сегед запази много лека преднина и до краq на мача удържа трудно успеха си.

 

Третото място е изключителен успех за Сегед, който заема 10-то място в редовния сезон в Унгария, докато съперникът им от Кьорменд е трети. Иван Лилов бе в основата за класирането на своя тим на финал, след като вкара 28 точки срещу, а се представи отлично и в мача за третото като заслужено това му донесе и награда за MVP. Шампионът стана лидерът Алба, който победи драматично на финала Солнок с 59-58.

 


#bigwin #bronzemedal #mvp #3thplace #game #szedeak #szeged

A post shared by ivanlilov11 (@ivanlilov11) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Иван Лилов, Сегед
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи