Брандис Рейли-Рос: Нашият план проработи


Брандис Рейли-Рос: Нашият план проработи
(сн. БФБ)
20-02-2017 19:07

Брандис Рейли-Рос дойде в Берое в края на миналата година, но веднага пасна в схемата на игра на Любомир Минчев. Американецът показва качествата си и също бе с важна роля за триумфа за Купата на България. Ето и неговите думи пред BGbasket.com след успеха вчера:


"Чувството е страхотно. Това беше голяма цел за нас. Искахме да спечелим трофея за нашите фенове и за Стара Загора. Треньорът ми каза това преди няколко месеца като дойдох, така че това вече е факт. Свършихме си работата.


Ключът за победата беше да играем нашата си игра в нападение, да ги спираме в защита и да ги спрем при борбите. Знаем, че те взимат доста в нападение, но сега бяхме на ниво. Виждате и, че имахме балансирано нападение, така че нашият план проработи.


Следващата ни цели са Балканската лига и първенството. Искаме да ги спечелим.


Чувствам се добре в Берое. Все още сме нов отбор и все още опитваме да се доопознаем. Мисля обаче, че този трофей ще ни помогне и ще станем по-силни. Химията ни също ще се подобри. Чувствам се добре, мисля че небето ни е граница и ще се опитаме да изпълним и следващите си цели."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи