Събраха над 45 000 за школата във Варна


Събраха над 45 000 за школата във Варна
27-02-2017 20:00

Във Варна се обединиха около развитието на децата и спорта. Над 45 000 лв. бяха събрани за ремонта на зала „Приморец” в морската ни столица. Това се случи на благотворителен бал, който се проведе преди няколко дни в хотел „Интернационал“ в комплекса Златни пясъци.

 

Основната цел на събитието бе да се осигурят средства за подобряване на условията за тренировки на детско-юношеската на Черно море в спортното съоръжение. Благотворителният бал подкрепиха любимци на българската публика като Васил Петров, Есил Дюран, Руслан Мъйнов и Георги Милчев - Годжи, както и представители на Интерком Груп ООД, JCV, CBA, Top Print и Асоциация „Докосни дъгата“, като събитието събра близо 200 гости.

 

Удовлетворен съм, че бяхме част от благотворителната инициатива за набиране на средства за варненския детско-юношески баскетболен отбор и заедно с всички участници ще допринесем за неговото развитие. От години приемаме като своя мисия да инвестираме в подкрепа на малките спортисти в България“, сподели по време на бала инж. Пламен Андреев, управител на “Планекс Холдинг“.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Коментари
Резултати
Класирания
Други новини