Център изправи на нокти Спас Натов


Център изправи на нокти Спас Натов
Снимка: Lap.bg
09-03-2017 19:01

Контузия изправи на нокти щаба на Черно море Тича преди мача с Лукойл Академик от 21-ия кръг на НБЛ. Срещата е на 11 март (събота) от 17.00 часа в зала „Христо Борисов” във Варна. Заради проблеми с коляното центърът на Моряците Мърджан Мъркович пропусна последните тренировки и сериозно притесни треньорът Спас Натов. Това обаче беше за кратко, защото в крайна сметка стана ясно, че той ще успее да помогне на своя тим срещу шампионите.

 

„Той със сигурност ще играе в мача срещу Лукойл Академик, въпреки, че не тренира 2-3 дни заради болки в коляното. Иначе останалите състезатели в отбора са здрави.”, коментира треньорът на Черно море Спас Натов.

 

Въпреки загубата от Рилски спортист в последния кръг, варненци получиха доста суперлативи от треньора си.

"За играта винаги има забележки, има какво да се поправи. Доволен съм от желанието и настроението за игра и за борба. Ние не се предаваме срещу по-силни от нас противници и се
борим докрай. Това е най-положителното. Губим борбата напоследък, това ни е като важна цел за следващите мачове. Желанието ми е в борбата да имаме по-добро представяне. Лукойл Академик” е най-големият фактор в нашето първенство от години. Надявам се желанието и настроението за игра да са по същите и тогава съм сигурен че ще се представим добре.", каза още наставникът на Моряците.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спас Натов, Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи