Людмил Хаджисотиров: През второто полувреме показахме нашата игра


Людмил Хаджисотиров: През второто полувреме показахме нашата игра
(сн. lap.bg)
10-03-2017 18:47

Старши-треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира победата на отбора си срещу Левски 2014 в мач от 21-вия кръг на НБЛ:

 

„Ние си направихме мача труден през втората част, иначе се готвихме цяла седмица и знаехме, че изобщо няма да е леко. Левски е добър отбор, миналата седмица имаше много силен мач срещу Берое, където показаха, че са класен отбор. С изключение на две момчета, които влизат от пейката, те не са младият Левски, повечето са по на 30 години. Поведохме с 11 точки през първата част, след което много лесно позволихме да ни вкарат 26 точки за 10 минути. Радвам се, че второто полувреме играхме много по-добре и мобилизирано в защита и допуснахме по 16 точки в третата и четвъртата, а ние вкарахме по 23. Радвам се, че момчетата показаха характер и че днес се получиха някои неща в защита, върху които работим от доста време.

 

Амплитудата през втората част се получи заради това, че направих много смени с цел да задържим високо темпо на игра, защото те играят с петима основни играчи. Когато влезеш от пейката обаче е трудно веднага да влезеш в ритъм и синхрон и в нападение, и в защита. Влизащите трябва да се възползват от шанса, аз също трябва да бъда по-търпелив. Радвам се, че през второто полувреме бяхме по-добри и показахме нашата игра.

 

Това с фаворитите в мачовете го приемам само на хартия, защото ние сме отбор, който може да победи всеки, но ако не сме мобилизирани, можем да допуснем и загуба. От мачовете, които изиграхме с Ямбол този сезон, нито един не е бил лесен. Така че ще подходим изключително отговорно и ще се подготвим максимално добре. Имаме шест поредни победи и сме в ритъм, но това не означава нищо. Ние се готвим и играем мач за мач.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Людмил Хаджисотиров, Рилски спортист, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи