Баскетболен отбор е номер 1 за февруари


Баскетболен отбор е номер 1 за февруари
14-03-2017 14:04 | beroebasket.com

Почти месец след като спечели Купата на България Берое ще прибере още два трофея във витрината си. Старозагорци бяха избрани за отбор №1 у нас за месец февруари в традиционната анкета на Пресклуб „България“ в София. Наставникът Любомир Минчев също получава поредно признание. След като бе збран за най-добър треньор на 2016 година, той прдължава да защитава отличитието и бе определен за треньор №1 на месец февруари.

 

Допитването за отбор на месеца се провежда от 1999 г. Победителят се избира от спортните редакции на столичните медии. Номинациите се изготвят предварително според постиженията на отборите през въпросния месец.

 

За Берое това е вторият такъв трофей през последните два сезона. Старозагорци бяха избрани за отбор №1 на януари 2016 г. , а тогава отличието бе заради доброто представяне в първенството и Балканската лига. 

 

Награждаването ще се състои утре на специална церемония в Пресклуб България в София. Купата за отбор на месеца ще бъде показана в Стара Загора в събота преди двубоя със Спартак Плевен в събота в двубой от 22 кръг на НБЛ.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Любомир Минчев, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи