Капитанът на Спартак аут за още две седмици


Капитанът на Спартак аут за още две седмици
17-03-2017 19:00 | Мая Димитрова

Сашо Груев пропуска гостуванията на Берое и Рилски спортист

 

Проблемите пред Спартак Плевен не стихват, но най-притеснителен остава този с капитана на тима Александър Груев. Още от началото на сезона той има болки в крака, които го извадиха от строя за доста голям период от време. Въпреки, че ту се появяваше, ту напускаше игрището в последните месеци, той все още има проблеми с прасеца. BGbasket.com потърси треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски, който разкри каква е ситуацията с гарда на неговия тим.

 

„Сашо Груев ще бъде извън игрището поне още две седмици. Има някакво срастване на мускула, което се е получило още от травмата на прасеца, която имаше миналия сезон. Сега има проблем на същото място. Да чукам на дърво всички останали състезатели са здрави и са готови за мача с Берое.”, коментира пред BGbasket.com Александър Дяковски.  

 

Утре Спартак Плевен гостува на Берое в Стара Загора в мач от 22-ия кръг на НБЛ, а следващата седмица на 25 март (събота) тимът от Плевен ще пътува до Самоков, където ще се изправи срещу местния Рилски спортист. Капитанът на Спартак Александър Груев ще пропусне и двете срещи.

 

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: Сашо Груев, Александър Дяковски, Спартак Плевен
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини