Станислав Ваклинов: Левски може да ни създаде проблеми


Станислав Ваклинов: Левски може да ни създаде проблеми
23-03-2017 11:00

Академик Бултекс 99 гостува днес на Левски 2014 в мач от 23-ия кръг на НБЛ. Срещата е от 18.00 часа в столичната зала „Универсиада”. Преди сблъсъка обаче в тима на Асен Николов има леки притеснения. Соченият за фаворит отбор от Пловдив излиза с огромни амбиции, но също така и доста големи притеснения преди срещата в София.

 

„Нагласата ни е единствено за победа. Очаквам тежък мач, въпреки, че два пъти този сезон победихме Левски с голяма разлика. В последните мачове те играят добре и ако не влезем на 100% в мача могат да ни създадат проблеми. Ние ще се борим за максимално предно класиране преди плейофите и всеки следващ мач за нас е най-важният. За щастие в отбора нямаме проблеми, всички сме здрави преди мача.”, коментира пред BGbasket.com баскетболистът на Академик Бултекс 99 Станислав Ваклинов.  

 

След 22-ия кръг в НБЛ Академик Бултекс 99 заема четвърта позиция във временното класиране с 13 победи, 6 загуби и 32 точки, а Левски 2014 е на последно място в таблицата с 4 победи, 16 загуби и 24 точки. 

 

 

BGbasket.com и SportMedia.tv ще излъчат днешната среща в пряко предаване

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Станислав Ваклинов, Академик Бултекс 99, Левски 2014
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи