Мануел Марков: Яд ме е, защото заслужавахме да победим


Мануел Марков: Яд ме е, защото заслужавахме да победим
23-03-2017 21:37

Левски 2014 допусна драматична загуба в последния кръг на НБЛ. Тимът на Мануел Марков изпусна у дома Акдемик Бултекс 99 със 105-106 след две продължение. Наставникът на отбора бе доволен от играта на своите, но сподели, че единични ситуации са ги лишили от успеха. Ето цялото му изказване:

 

"Яд ме е, защото играхме много добре. Готвихме се за този мач перфектно. Взехме си достатънчо поуки от миналия мач с Академик и днес успяхме да спрем това, с което ни превъзхождаха в останалите два мача. Яд ме е, защото заслужавахме да спечелим този мач. Всички момчета дадоха абсолютно всичко, на което са способни.


Проблемът не е излизането на Павел Иванов. Николай Леков се включи страхотно на негово място и игра много добре в защита. Момчето се раздаде, но загубихме в някои индивидуални нападения. Евгени не успя да завърши стрелба, въпреки че остана сам, може и да е имало фаул тaм, не знам. Не видях, но това са единични нападения, където всеки пропуск натежава. Ангел Пейчинов заспа два пъти, когато трябваше да играем с двойна смяна или трябваше да нарави фаул, но това са много тънки моменти. Като цяло съм много доволен от този мач. Повече от нещата, които правихме цялата седмица, се получиха. Всички играха добре и Крум показа пробуждане. Ние не сме се отказали от него, продължаваме да вярваме в него.


Свириха ни съдии, които са доказали, че са най-добри и могат да се справят в такива моменти. Нямаме забележки към тях. Единствено не приемам отношението на единия съдия към мен, което е неприемливо и какъвто и да съм аз, той не трябва да се държи така с мен.", бяха думите на Мануел Марков след мача."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски 2014, Академик Бултекс 99, Мануел Марков, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи