Анадолу Ефес стигна плейофите след историческа победа (видео)


Анадолу Ефес стигна плейофите след историческа победа (видео)
(сн.euroleague.net)
24-03-2017 10:12

Анадолу Ефес си осигури място в плейофите на Евролига, след като победи Фенербахче с 80-77 за първи път в историята на турнира.  Ефес поведе отначалото на мача и задържа аванс до края като записа четвърта поредна победа. Така до момента тимът е с актив 16-13, а "фенерите", които отдавна си осигуриха място по-напред, са 17-11. Тимът на Желко Обрадович обаче без лидера си Луиджи Датоме и Костас Слукас.


Най-голямата разлика в мача бе 17 точки преди Богдан Богданович да влезе в игра и да помогне на Фенербахче да изравни второто полувреме. Разликата бе намалена до 2 точки в последната минута. Тимът на Желко Обрадович имаше шанс да изравни в последните секуннди, но Боби Диксън пропусна.


Браянт Дънстън отбеляза 14 точки за успеха, Джейсън Гринджър добави 1 точки и 5 асистенции, а Брандън Пол и Дерик Браун реализираха по 10.


Боби Диксън изведе Фенербахче с с 19 точки и 8 борби, Богданович реализира 16 и направи 4 асистенции за 17 минути в игра. Никола Клинич се включи с 12 точки, а Мелих Махмутоглу и Епе Юдо имаха по 10 точки.

 


ПЪЛНА СТАТИТИКА ОТ МАЧА АНАДОЛУ ЕФЕС - ФЕНЕРБАХЧЕ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В РЕДОВНИЯ СЕЗОН НА ЕВРОЛИГАТА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В ЕВРОЛИГАТА

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Анадолу Ефес, Фенербахче
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи