Андрей Иванов: Ямбол може да поднесе изненадата срещу Лукойл Академик


Андрей Иванов: Ямбол може да поднесе изненадата срещу Лукойл Академик
24-03-2017 14:00

Ямбол излиза днес срещу Лукойл Академик в мач от 23-ия кръг на НБЛ. Срещата е от 18.00 часа в зала „Диана” в Ямбол. Преди сблъсъка между първия и последния в класирането закачки не липсват. Домакините излизат пределно мотивирани да хвърлят бомбата и тази седмица, а добрата новина в тима на Петър Петров е, че всички играчи са на линия и готови за днешния мач.

 

Излизаме срещу Лукойл, както във всеки един друг мач – да покажем добра игра и да зарадваме публиката с победа. Разбира се, победата над Рилски спортист в предишния кръг ще ни се отрази положително. Ще ни даде самочувствие на игрището, а това е важно срещу такъв силен съперник. Лукойл има добър колектив и доста опитни играчи. Мисля, че сме напълно подготвени и сме способни да поднесем изненада и в този кръг. Домакинският фактор също е много важен, защото всеки отбор играе по-добре пред собствената си публика. За щастие всички сме здрави и сме готови за мача”, коментира пред BGbasket.com баскетболистът на Ямбол Андрей Иванов.

 

Преди изиграването на мачовете днес Ямбол заема последната 9-а позиция във временното класиране с актив от 5 победи, 14 загуби и 24 точки, а Лукойл Академик е лидер в таблицата със 17 победи, 3 загуби и 37 точки.  

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Андрей Иванов, Ямбол, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи