Небойша Видич: Трябва да изчистим всички грешки в играта ни


Небойша Видич: Трябва да изчистим всички грешки в играта ни
(сн. lap.bg)
25-03-2017 20:42

Балкан победи категорично Черно море Тича в последния 23-ти кръг на НБЛ. Ботевградчани се наложиха с 94-71 над варненци и спряха серията си от пет поредни загуби. Ето какво каза след мача пред BGbasket.com старши-треньорът на отбора Небойша Видич:

 

"От една страна не съм доволен от играта, защото допуснахме доста грешки, но от друга очаквах да имаме някои проблеми. На практика контролирахме мача през цялото време, но аз не гледам само резултата на таблото, защото мисля и напред. В момента сме в етап от сезона, в който трябва да изчистим всички грешки в играта ни. Не съм доволен по-специално от първото полувреме. Причината да водим с 13 точки беше просто, защото Черно море беше 0/10 от тройката, но причината не е, че играехме добре в защита. През второто полувреме започнахме с повече енергия и гресия и изиграха нещата, каквото трябва. Почивахме миналия кръг и всички момчета заслужаваха да играят днес. Това е и целта ни от началото на сезона. Ако те не играят у дома срещу Черно море, няма кога.

 

За предстоящия мач следващата седмица Видич каза следното: "Левски определено изглежда много по-добър от последния път, в който играхме срещу тях. Със сигурност ще бъде по-тежък мач за нас, но ние ще се подготвим добре тази седмица и се надявам да победим."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи