Дарин Великов: Заприличахме малко на Черно море


Дарин Великов: Заприличахме малко на Черно море
08-04-2017 11:12

Черно море Тича спря серията от загуби и взе важен успех над Левски 2014. Така, тимът вече воден от Дарин Великов, си гарантира място в плейофите на НБЛ. Ето какво каза след мача новият наставник на отбор, който пое "моряците" след оставката на Спас Натов:

 

"Много ценна и много важна победа за нашия отбор. Много напрежение и много психология имаше преди мача, което е обяснимо. Много съм доволен от отбора. Показахме изключителен характер. Получи се изключителна битка. Заприличахме малко на Черно море. Показахме различно лице. Имаше и технически брак.

 

Когато разликата бе 15-16 точки, можеше да стане и 20 в наша полза. Тотално надиграхме отбора на Левски и съм изключително доволен от волята, амбицията и влагането на състезателите.  Основните ни играчи натежаха с фаулове много рано в мача. Видяхте, че имаше млади момчета, на които гласувах доверие и те се представиха прекрасно. Изключително важно е, че момчетата повярваха, че това, което работим е правилното за Черно море. Така искам да изглежда отбора във всеки един мач, да има битка на терена. Плейофите са още далеч. Нямаме представа с кого ще играем, но ще видите, че с когото и да играем, ще показваме различно лице и ще караме другите да се съобразяват с нас".

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Левски 2014, Дарин Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи