Александър Дяковски: Не мога да съм по-горд


Александър Дяковски: Не мога да съм по-горд
09-04-2017 11:46

Спартак Плевен изигра силен мач в Пловдив, но падна драматично от домакина Академик Бултекс 99. Ето какво заяви след срещата треньорът на тима Александър Дяковски:


"Съжалявам за крайния резултат. Не мога да съм по-горд с момчетата след този обрат и след силната игра след обрата, която показахме в останалите част. Мачът се реши от една ситуация, от кош в последната секунда, но това е баскетболът. Късмет. Накрая ни трябваше малко късмет.


Просто браво на момчетата, макар да бяхме със състав от шест човека. Всички бяха страхотни. Убеден съм, че ако играем така, можем да стигнем далеч.


След първата част направихме две корекции. Започнахме да играем с по-висок състав, което до момента сме правили точно за едни пет минути в Стара Загора. Отделно сменихме на зонова защита, което в този състав не сме играли досега, а не сме и тренирали. Получи ни се много добре, а в нападение целта ни беше да вкарваме топката отдолу и по този начин да забавим бързата игра на съперника и да го извадим от ритъм. Получи се, но в края не ни стигна малко."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи