Стефан Михайлов: Бяхме по-организирани и по-добри


Стефан Михайлов: Бяхме по-организирани и по-добри
(сн. lap.bg)
14-04-2017 21:13

Старши-треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов коментира победата на отбора си срещу Берое Стара Загора в четвъртия мач от полуфиналната серия от ДП-жени и класирането на финал срещу Хасково 2012. Ето какво каза той за BGbasket.com:

 

„Бяхме по-организирани. Нещата, които казах в съблекалнята, бяха изпълнени. Направихме много добри нападения, в основата на които беше Димана Макариева. След това имахме криза от тактическа гледна точка и те успяха да се върнат в мача. От там нататък до края контролирахме всичко. Бяхме по-добрият отбор, играхме добри защити и от там лесни контраатаки. Накрая Шарел Алън си влезе в ролята и успя да сложи край с важни кошове.

 

Явно за да се играе финал, треньорът на единия от двата отбора трябва да има регистрация в район „Слатина”, квартал „Редута”. Втора година така се получава – трябва да играя срещу комшийката. Каквото и да стане, ние знаем, че за втора година първите места са в нашия квартал.

 

Хасково е по-различен от миналата година. Поведението на Ели Станкова е коренно по-различно от миналата година. И, естествено, нещо, което е различно, е облеклото на г-жа Станкова и г-ца Станкова, които всеки мач, особено във важни срещи, показват различни съвременни тенденции в българската мода.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Стефан Михайлов, Монтана 2003, Берое Стара Загора, ДП - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи