Голяма работа, че Любо Минчев си изпусна нервите


Голяма работа, че Любо Минчев си изпусна нервите
16-04-2017 18:15

След срещите от 26-ия кръг от НБЛ отново потърсихме бившия баскетболен национал Бойко Младенов. Специално за BGbasket.com той направи анализ на баскетболните сблъсъци през тази седмица.

 

Академик Бултекс 99 - Берое

Беше време Академик да загуби домакински мач. Точо преди края на редовния сезон не беше много удобно за тях, но Берое си спечелиха мача. Надиграха ги тактически в нервен мач. Относно скандалите по време на мача мога да кажа, че това е баскетбол, там играят мъже и за мен е напълно нормално това нещо. Има ного нерви, все пак това е сблъсък за второто място и няма как да няма такива неща. Не трябва да се прави никаква драма за това нещо, в никакъв случай. Не мога да си обясня защо толкова се наблега на това, че някой напсувал друг. Мен специално са ме псували много и никога не ми е било проблем. Публиката псува, всички псуват, въобще не мога да разбера какъв е проблемът. Голяма работа, че Любо Минчев си е изпуснал нервите. Не трябва да се прави някакъв грандиозен скандал от това. Такаобаче полуфиналите ще бъдат още по-интересни. Чакам с нетърпение този сблъсък. Този мач беше предястието за полуфиналите. 

 

Лукойл Академик - Рилски спортист
Мисля, че тази огромна разлика, с която загуби Рилски спортист не е никаква изненада. Дори трябваше да паднат с повече. Играят слабо и не мога да намерят ритъма си. Очаквах наистина много от тях в началото на сезона. Не знам какво е повлияло на Рилецо през второто полувреме, за да се стигне до такъв спад в играта им. Според мен Тони Дечев е сменил тактиката и винаги става така на полувремето, особено, когато президентът на Лукойл Академик Валентин Златев е в залата, както и спортният директор Тодор Стойков. Лукойл просто има класа. В отбора има играчи, които могат да спечелят такива мачове. За Рилски е много важно в следващия кръг да се пребори с Академик Бултекс, за да си запази четвъртото място в редовния сезон преди плейофите.


Черно море Тича - Ямбол
Оспорван мач, но това беше ясно. Прави ми впечатление, че гардовете на двата отбора са игралимного силно. Двата тима са сменяли лидерството си в хода на мача, но това, че мачът е бил във Варна е било ключово за крайния изход от срещата. Новият треньор на Черно море Дарин Великов се отразява добре на тима и момчетата си печелят мачовете. Той е опитен треньор, който успява да сплоти отбора, да създаде настроение. Винаги знае кои са силните и слабите страни на всеки един играч и набляга на тях. Много добре познава състезателите си и това му помага и сега. В никакъв случай не е изненада, че Черно море спечели този мач. Ямбол е много силен домакин и не може да ме изненада това, че са загубили мач като гости.


Балкан - Спартак Плевен
Мачът си протече нормално. Двата отбора са почти градски. Балкан спечели този мач без напрежение, но въпреки това смятам, че на този отбор ще му бъде трудно да се пребори за четвъртото място в редовния сезон. Всичко зависи от Рилски спортист, но пък те помагат доста на другите отбори, така че всичко може да се случи. Истината за този мач беше, че Балкан спечели, защото е по-класният отбор. Спартак Плевен има къса скамейка и това е единствената причина поради, която губят мачовете си. Те са добри баскетболисти, добър отбор, играят хубав баскетбол,но просто са малко хора

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 88, Балкан, Берое, Черно море Тича, Лукойл Академик, Спартак Плевен, Рилски спортист, Ямбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи