Балкан облече бели престилки


Балкан облече бели престилки
20-04-2017 15:05 | botevgrad.com

Мащабната филипинска компания за производство на автомобилна електроника, която е един от основните спонсори на Балкан, покани отбора да разгледа част от производството на фирмата.

 

Презентацията за дейността й направи лично изпълнителният директор на българското дружество французинът Ерик Де Кандидо. Облечени в специални дрехи, баскетболистите се запознаха на място и със самата производствена линия. 

 

 

Презентацията си Ерик Де Кандидо направи с фенски шал на Балкан, който получи от председателя на клуба Михаил Михайлов. Освен това му бе връчена и баскетболна топка с автографите на всички баскетболисти и треньори. Домакините пък, бяха осигурили подаръци за всеки един от баскетболистите и треньорите.

 

Цял Ботевград обича баскетболистите на Балкан и феновете им са навсякъде, а един от работниците във фирмата Видин Велчев е сред най-големите привърженици на отбора и дори барабанист в агитката.

 

 

Интересен факт е, че филипинската фирма е на шесто място в света по производство на автомобилна електроника. В двете производствени мощности в Ботевград работят 2300 души. Те пък могат да използват безплатно съораженията на двете зали в града. 

 

 

Ерик Де Кандидо често може да бъде видян в "Арена Ботевград" на мачовете на Балкан. Обикновено е там със своя син, който пък е състезател по хокей на лед в отбора на НСА и с него миналия сезон стана шампион на България за момчета.

 

Главният мениджър изрази задоволство от сътрудничеството с клуба. "Надявам се да няма никакви пречки да го продължим и по-нататък", каза Де Кандидо пред местните медии.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Михаил Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи