Стефан Михайлов: Силите са изравнени


Стефан Михайлов: Силите са изравнени
(сн. БФБ)
21-04-2017 16:26 | Любомир Нешев

Финалната серия в женското първенство стартира утре. В Хасково местният отбор приема шампиона Монтана 2003 в повторение на битката за титлата от миналия сезон. Ето какво заяви малко повече от 24 часа преди първия мач наставникът на монтанки Стефан Михайлов:


"Имахме възможност да починем, имахме и възможност да тренираме. Подготвени сме. Не за първи път играем на финал, не за първи път излизаме срещу Хасково, така че се познаваме добре. Всичко е нормално. Може и да имаме някакви малки проблеми, но на финал те се забравят и всички са готови да се хвърлят.


Смятам, че Вики тренира доста добре в последните два дни. Рехабилитацията премина добре и има готовност да играе при необходимост. Мисля, че на 100% ще може да се разчита на нея.


Отборите са изравнени. Ние сме ги побеждавали в Хасково, а те нас в Монтана. Винаги стават оспорвани мачове, които се решават в последните минути. Показаните резултати през сезона потвърждават, че това са двата най-добри отбора в първенството, а в самата серия ще се види кой е повече от другия."

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: ДП - жени, Монтана 2003, Стефан Михайлов
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини