Георги Младенов и Тина Димитрова ще са главни треньори на камп в Перущица


Георги Младенов и Тина Димитрова ще са главни треньори на камп в Перущица
21-04-2017 19:15

Перущица ще е домакин на баскетболен камп за подрастващи от 12 до 18 години през месец юли. Между 9 и 15 юли в града ще се проведе лагер, който се организира от Димитър Димитров и Костадин Маршавелски. Още по-интересното е, че главни треньори ще бъдат легендата Георги Младенов и работилата доскоро в Италия Тина Димитрова, заедно с - Йордан Иванов от Академик Бултекс 99.


На кампа е предвидено да има по две тренировки на ден. Ще се работи за техника, стрелба и подобряване на индивидуалните качества на състезателите. Естествено няма да се мине и без игри, които освен да забавляват участниците, ще им носят и награди.


Участващите на кампа ще бъдат настанявани в хотел в Перущица и ще имат по три хранения на ден. Има вариант и за посещения само на тренировките плюс обяд, а това може да се уточни допълнително.


Всеки посетил кампа ще получи екип и подаръци от организаторите. На Facebook страницата на кампа ще може да се намери и допълнителна информация за треньори и гости.


Всеки желаещ може да се запише за участие на кампа по три начина: чрез e-mail на кампа fsbcamp2017@gmail.com, чрез на Facebook страницата или на телефони 0895 757226 (Костадин Маршавелски) и 0885 541574 (Тина Димитрова). Цените са 360 лева с настаняване в хотел в Перущица и 180 лева без настаняване.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи