Любо Минчев: Без дисциплина нищо не става


Любо Минчев: Без дисциплина нищо не става
(сн. lap.bg)
22-04-2017 19:59

Старши-треньорът на Берое Любомир Минчев коментира пред БНТ загубата на отбора си от Балкан в последния кръг от редовния сезон на НБЛ:

 

„Без дисциплина нищо не става. Не бяхме готови, още вчера на тренировката го казах на играчите, личеше си. Чисти психологически, ментално не бяхме готови за мача. Отборът на Балкан заслужаваше победата. Те дойдоха готови за битка, а ние не бяхме готови за такова нещо. Това, което видях на тренировката вчера, не можеше да се промени. Освен това днес бяхме и с по-къса ротация, така че закономерно Балкан победи.

 

Аз не мога да променям нищо в Арън Джоунс. Той от Купата насам върви надолу като отношение и поведение. Той е човекът, който трябва да се променя. Аз не съм го променил към негативно, така че той трябва да се поправи сам.

 

Нямам никакви проблеми с това, че сме срещу Спартак в плейофите. Ако играем добре, ще победим, ако играем както днес, ще загубим и сезонът ще свърши. За мен няма проблем с това с кой отбор ще играем. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Любо Минчев, Берое, Балкан, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи