Васил Александров: Първоначално никой не ни слагаше в сметките


Васил Александров: Първоначално никой не ни слагаше в сметките
22-04-2017 22:37

Баскетболистът на Академик Бултекс 99 Васил Александров сподели, че неговият тим сам е виновен за загубата от Рилски спортист. Според него обаче отборът му се е представил много добре през редовния сезон, въпреки че в началото никой не е слагал пловдивчани в сметките за второто място.


„Според мен, ние си загубихме мача. Втората и третата част пазехме по-слаба защита. В нападение взимахме грешни решения някак прибързано. Нямаше го това раздаване на топката. И в защита, като не играхме добре, я нямаше нашата контраатака, на която сме силни. Мисля, че за трети мач вече ни взимат много борби в нападение и това оказва голямо влияние.“, заяви Александров пред Sporten Plovdiv TV.

 

“Ще подходим сериозно в плейофите. Досега нямаме лесен мач с Черно море. Надявам се този път да не бъде така и да дойдем спокойни тук с една победа, но във Варна се гостува тежко.”

 

“Първоначално не ни слагаха на второто място. Очакваше се, че ще сме някъде шести-седми, в най-добрия случай – пети. Според мен направихме много добър сезон. Надявам се в плейофите да допълним това добро представяне.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Васил Александров, Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи