Голдън Стейт обърна Портланд без Дюрант и треньора си (видео)


Голдън Стейт обърна Портланд без Дюрант и треньора си (видео)
Gulliver Photos/Getty Images
23-04-2017 09:38

Голдън Стейт вече е само на крачка от втория кръг в плейофите. Уориърс надиграха Портланд като гост със 119-113 и поведоха с 3-0 в серията. Тимът стори това без контузения Кевин Дюрант и треньора си Стив Кър, който гледа мача от хотелската си стая, тъй като е болен.


Центърът Юсуф Нуркич се върна в състава на Портланд и това донесе енергия на тима. Блейзърс тръгнаха силно и имаха аванс от 17 точки малко преди почивката. Голдън Стейт обаче отговори в третата част, когато серия от 19-1, нещо типично за тима, изтри водачеството на домакините. И все пак двата тима останаха близо, но няколко грешки на Блейзърс, няколко борби в нападение за Уориърс и естествено важни кошове на Къри и Томпсън убиха устрема на "Пионерите".


Стеф Къри завърши с 34 точки и 8 борби за успеха, а Клей Томпсън имаше 24 точки. Отново силно се включи Джавейл МакГий, който приключи с 14 точки, а с него на терена Голдън Стейт имаше 24 повече от Портланд.


За домакините отново дуото Си Джей МакКълъм и Деймиън Лилард бяха над всички. Първият завърши с 32 точки, а вторият имаше 31, но само 9 след паузата, когато бе пазен зорко.

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПОРТЛАНД ТРЕЙЛ БЛЕЙЗЪРС - ГОЛДЪН СТЕЙТ УОРИЪРС

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ В ИЗТОЧНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ В ЗАПАДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В НБА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В НБА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Портланд, Голдън Стейт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи