Борислав Трифонов: Не вярвам в късмета


Борислав Трифонов: Не вярвам в късмета
23-04-2017 16:22

Рилски спортист загуби 59:60 полуфинала при девойките (19) от Балкан. Ето какво каза треньорът на домакините от Самоков Борислав Трифонов пред BGbasket.com:

 

"Доста неща не ни достигнаха, за да спечелим този мач. Нямахме шанс, взехме грешни решения в нападение, трябваше ни малко по-добра и умна защита. Определено напрежението се усещаше още от първия мач с Балкан, когато отборът прегоря. Мислех, че е преболедувано, но наистина имаше напрежение. Всички искаха много да се представят максимално добре, да бъдем на по-добро място, но това е спортът.


Винаги казвам, че трябва да играем мач за мач и да си поставяме цел в следващия мач да бъдем възможно най-добри. Знаех, че първенството ще е равностойно, както първите шест отбора имаха своите шансове.


Определено не мога да кажа, че ние сме най-добрите, за да сме първи, но определено сме разочаровани от четвъртото място. Никой от ръководството не ни е поставял цели, но това можеше да бъде една награда за труда на момичетата, които играят турнира пред близки, приятели, роднини и наистина пълна зала.

 

Определено нашите съперници ни победиха заслужено. Взели са правилните решения, играха по-спокойно и след като крайният резултат е такъв, това е реалността. Аз не вярвам в късмета, вярвам в здравата работа."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за девойки (19), Борислав Трифонов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи