10 неща, които не знаем за… Юлияна Вълчева


10 неща, които не знаем за… Юлияна Вълчева
01-05-2017 12:30 | Мария Маринова

BGbasket.com продължава рубриката си „10 неща, които не знаем за…“. Следващият участник в нея е една от младите надежди на женския ни баскетбол – Юлияна Вълчева. Тя е родена през 1999 г. и играе за тима на Черно море Одесос, а през лятото носи екипа и на националния отбор на България до 18 години. Само преди дни талантливата състезателка спечели титлата в Държавното първенство по баскетбол за девойки. Силното й представяне не остана незабелязано и тя получи наградата за най-добър борец под коша. Представяме ви 10 неща, които не знаете за Юлияна Вълчева:

 

1. Първото нещо, което правиш сутрин, когато се събудиш?

Наслаждавам се на сутрешното си кафе и изгрева и пускам любимата си музика. Това е любимата ми част от деня , тъй като ме зарежда с енергия и ми дава сили.

 

2. Любим цитат?

„Страхът е този, който те спира. Куражът е този, който те кара да вървиш напред.“

 

3. Кой е най-странният подарък, който си получавала?

Най-странният, но и най-хубавият подарък, който съм получавала, е буркан с 365 листчета. На всяко от тях беше написана по една мотивираща мисъл или по един мой спомен с този човек, а моя задача беше всеки ден да тегля и да чета по едно листче.

 

4. Коя е най-забавната ти случка на терена?

На терена често се случват комични ситуации, но може би най-забавната случка беше преди 4 години в нашата зала във Варна. Откраднахме топка и гардът тръгна да подава дълъг пас за бърза атака. Две от съотборничките ми обаче не се разбраха и тръгнаха и двете да посрещнат паса, блъснаха се и паднаха на земята, а топката излезе в аут.

 

5. Любима марка и модел кецове?

Найк и KD 9.

 

6. Любимото ти ястие?

Пилешко с картофи , а също и спагети със сос "Болонезе".

 

7. Любимият ти филм?

 "Обратен гард" и „Любов и баскетбол".

 

8. Любим стил музика или любима песен?

Любим стил музика нямам, обичам да слушам всичко, освен рок. Музиката ми е главното средство за релаксация и мотивация преди мач. Любими песни са ми "Titanium" и " The greatest".

 

9. Любимо място за почивка?

Морето. Когато ми остане свободно време, без значение с приятели, със семейството ми или сама, обичам да слизам до брега, да седна на пясъка, да си пусна музика и да гледам вълните. Това е мястото, което ме успокоява най- много, помага ми да си почина и ме прави щастлива.

 

10. Довърши изречението: Извън терена Юлияна Вълчева е … обикновен човек , който обича да прекарва време с приятелите и семейството си.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи