Тони Дечев: Това е първата победа, която взимаме със защита


Тони Дечев: Това е първата победа, която взимаме със защита
13-05-2017 20:01

Старши треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев бе доволен от успеха над Рилски спортист в четвъртия мач от серията. Той сподели, че това е първият двубой, който неговият тим печели със защита. Наставникът се надява шампионите да играят по същия начин и в решителния пети мач в Правец. Ето какво още заяви Дечев пред БНТ:

 

„Това е първата победа в тази серия, която взимаме със защита. Дори и предния мач, който спечелихме в Правец , беше с нападение. Днес за първи път отборът, може би притиснат от обстоятелствата, се събра и игра много агресивно. Пазихме добре в защита, особено през първото полувреме. Успяхме да натрупаме комфортна преднина и след това доста умно я запазихме.

 

Единият отбор е на ръба да загуби серия, а другият иска да направи всичко възможно, за да победи. Нормално е да има напрежение, можем ли да бъдем неми свидетели на това, което се случва? Има емоции и те трябва да избият някъде. Някои от сцените не бяха хубави, но и това се случва. В петия мач трябва да направим същото нещо, което и днес, за да го спечелим.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик, Тони Дечев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи