Прогнозите на Йордан Минчев за Финалната четворка на Евролигата


Прогнозите на Йордан Минчев за Финалната четворка на Евролигата
19-05-2017 11:28

Българското крило Йордан Минчев, който е баскетболист на Фенербахче и играе като преотстъпен в сръбския Върщац, направи своята прогноза за предстоящата Финална четворка в Евролигата.

 

Минчев посочи като основен фаворит своите съотборници от Фенербахче, но направи детайлни прогнози и за двата полуфинала.

 

ЦСКА-Олимпиакос

 

ЦСКА ще победи Олимпиакос, но мисля доста трудно, като дори очаквам продължения. ЦСКА определено има сериозно предимство под коша.

 

Играта им на пик ен рол (заслон-контразаслон) е почти перфектна, а Олимпиакос ще се затрудни в защита срещу това.

 

И Никола Милутинов, и Патрик Йънг и Кем Бърч изпитват много трудности да пазят при такива нападения

 

ЦСКА може би просто има повече класа, а освен това разполага и с по-дълга пейка. Въпреки това Олимпиакос досега винаги е бил опасен, когато го подценяват и влиза като аутсайдер и излиза победител някакси.

 

Фенербахче-Реал Мадрид

 

Естествено, че няма как да кажа нещо различно от победа за Фенербахче. Голямото предимство на Фенербахче е Екпе Юдо, срещу когото според мен Реал Мадрид няма никакъв отговор.

 

Реал обаче има Серхио Люл, а ако на него му потръгне играта, колкото и да го пазят, пак ще държи испанците в мача. Антъни Рандълф също не е за подценяване, тъй като има много разнообразие в играта си.

 

Смятам обаче, че Фенербахче все още не е показал най-най-доброто от себе си, и ще го направи сега в Истанбул, не само за победа срещу Реал, но и за да вземе трофея.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Фенербахче, Богдан Богданович
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи