Борис Стоянов: Вярвам, че ще победим Рилски спортист


Борис Стоянов: Вярвам, че ще победим Рилски спортист
19-05-2017 12:40

Изпълнителният директор на Черно море Тича Борис Стоянов е оптимист за предстоящите мачове с Рилски спортист за третото място в НБЛ. Той смята, че двубоите ще са равностойни и се надява „моряците“ да ги спечелят.

 

„Не съм очаквал да се стигне до пети мач в полуфиналната серия между Лукойл Академик и Рилски спортист. Смятах, че Лукойл Академик по-рано ще спечелят серията. Мисля, че се получи много интересна и равностойна серия. Дори и в петия мач, въпреки по-късата скамейка от Лукойл Академик, отборът на Рилски спортист игра добре и имаше възможност дори да се поздрави с краен успех. Моят фаворит продължи към финала, но нямаше да е незаслужено Рилски спортист да играе на финала", коментира Борис Стоянов.  

 

"Никой не знае дали е по-добре, че Черно море Тича имаше повече време за възстановяване. Понякога е по-добре да играеш мачове, да си в състезателен ритъм и в добра физическа форма. Вярно е, че в края на сезона може да натежи това кой колко мача е играл и как се чувства физически. За успех в серията за третото място мисля, че най-основното ще е мобилизацията и желанието за победа. Мисля, че ще изиграем равностойни мачове с отбора на Рилски спортист и вярвам, че ще се поздравим с победа. Най-вече искаме да играем добър баскетбол", каза още той. 

 

"Ако има желаещи да гледат първия мач между Рилски спортист и Черно море Тича в Самоков в понеделник, могат да се обадят на телефона ми и ще помогнем и организираме транспорт за гостуването", каза още Стоянов.

 

Първият двубой от серията е на 22 май в Самоков, а два дни по-късно е срещата във Варна. Ако се стигне до трети мач, той ще бъде в петък, като домакин ще е Рилски спортист.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Рилски спортист, Борис Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи