Номинирайте за Мис и Мистър BGbasket.com 2017


Номинирайте за Мис и Мистър BGbasket.com 2017
(сн. Ивелин Солаков, BGbasket.com)
19-05-2017 17:04

Започва „наддаването” за традиционните ни конкурси за спорт и красота Мис BGbasket.com 2017 и Мистър BGbasket.com 2017, които тази година те ще се проведат с подкрепата на Мтел.

 

Очакваме номинации от страна на нашите читатели на претенденти за короните. До края на месец май всеки може да предложи красиви представители на баскетбола, които да бъдат включени в гласуването за най-красивите на годината. Условието е те да бъдат състезатели в мъжкото или женското първенство на страната и да са родени през 1999 г. и по-рано.

 

Можете да изпращате снимка, име, година на раждане, отбор, телефон за връзка на редакционния мейл: office@bgbasket.com.

 

До края на месец май екип на ЕС МЕДИА АД, част от която е и BGbasket.com, ще направи и свои номинации, които да включи в конкурса. От 1 юни започват същинските състезания. Номинираните ще преминат през няколко етапа, като постепенно ще отпадат част от красивите спортисти, за да останат във финалната фаза най-красивите. Победителите ще бъдат определени през октомври.

 

Очакваме вашите номинации за най-красивите представители на професионалния ни баскетбол.

 

Междувременно успоредно с нашия конкурс се провеждат вече традиционните Мис и Мистър BGathletic.com и Мис и Мистър BGvolleyball.com. От тази година стартират конкурси и във водните спортове - Мис и Мистър BGswim.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи