Деян Карамфилов: Нямаме кой знае какви предимства срещу Рилецо


Деян Карамфилов: Нямаме кой знае какви предимства срещу Рилецо
21-05-2017 15:18

Черно море Тича гостува на Рилски спортист в първи мач от серията за бронзовите медали в НБЛ. В полуфиналите варненци отпаднаха от Берое в три мача, докато тимът на Людмил Хаджисотиров –Удо изигра пет двубоя с Лукойл Академик. Преди срещата утре, баскетболистът на Черно море Деян Карамфилов коментира пред BGbasket.com какви са очакванията му за този сблъсък и как ще се отрази по-дългата почивка на него и неговите съотборници.

 

„Очаквам да се получи равностоен и интересен двубой. Ние нямаме кой знае какви козове в този мач, но ще се опитаме да се преборим за победата. Предимството ни е, че сме по-свежи от противника ни. Ще се опитаме да играем по-агресивно и по-бързо от тях. Надявам се, в края на срещата да не им достигат сили. Рилски спортист пък има по-дълга ротация и по-класни състезатели на някои позиции. Също така те имат много добро нападение, на което трябва да отговорим с добра и агресивна защита. Бързата им атака също е силна. Ако успеем да се справим с тези неща, ще излезем победители. Разбира се, ние също трябва да покажем добра игра в нападение.”, коментира пред BGbasket.com Деян Карамфилов.

 

Първият мач е утре от 18.30 часа в зала „Арена Самоков”. Вторият сблъсък между двата отбора е на 24 май (сряда) в зала „Христо Борисов” във Варна. Евентуален трети мач ще се изиграе на 26 май (петък) отново в Самоков. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Деян Карамфилов, Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи