Дарин Иванов: Ще дадем всичко от себе си, за да спечелим този мач


Дарин Иванов: Ще дадем всичко от себе си, за да спечелим този мач
Снимка: Иван Захариев
21-05-2017 17:00

Рилски спортист приема Черно море Тича в мач №1 от плейофната серия за брозновите медали в НБЛ. Двата отбора се изправят един срещу друг утре от 18.30 часа в „Арена Самоков”. Преди двубоя гардът на Рилецо Дарин Иванов разкри пред BGbasket.com с какви очаквания излиза тимът от Самоков в този мач.

 

„Разбира се, очакванията ми са да спечелим този мач. Със сигурност това изобщо няма да бъде лесно. Ние сме добър отбор в нападение и за тях ще бъде трудно да ни спрат. Един мач се печели с нападение, но плейофната серия се печели със защита. Черно море показа добър баскетбол и съвсем не е случайно, че отстрани Академик Бултекс.

 

Ние изиграхме много тежки мачове с Лукойл Академик. Разбира се, има умора, но имаме време да се възстановим. Ще дадем максимума от себе си, за да спечелим серията. Съперникът ни имаше повече време за възстановяване, нп пък ние сме в по-добър игрови ритъм от тях. Надявам се всички да сме здрави и с подкрепата на нашите фенове да победим.”, коментира пред BGbasket.com Дарин Иванов.  

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дарин Иванов, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи