Какви ги вършат баскетболистите в социалните мрежи


Какви ги вършат баскетболистите в социалните мрежи
21-05-2017 18:55

Зоркото око на BGbasket.com отново излови някои от моментите на баскетболистите в социалните мрежи. Тази седмица в полезрението ни попаднаха баскетболните национали Станимир Маринов, Александър Янев и Иван Лилов. В списъка ни отново е и един от най-големите ни млади таланти Йордан Минчев.

 

Балкан отпадна още на ¼-финалите в НБЛ, а гардът на тима от Ботевград Станимир Маринов си почива пълноценно. Той се наслаждава на компанията на своята приятелка Десислава Пилева край морето. Двамата се появиха в социалните мрежи на селфи от Варна. „Любов, любов”, написа Станимир под морския кадър.

 

 

Баскетболистът на Вършац Йордан Минчев продължава да демонстрира уменията си с оранжевата топка в Сърбия. Освен това той трупа и куп последователи, най-вече от нежния пол, в социалната мрежа Инстаграм. С подобен тип снимки, няма и как да е по друг начин...

 

 

Националът Александър Янев приключи с ангажиментите си към клубния си тим Задар и вече си тръгна от Хърватия. В свободното си време преди лагера на националния отбор, той граби с пълни шепи от живота и се наслаждава на всеки момент в компанията на най-близките си приятели. Крилото публикува забавна снимка в социалната мрежа Инстаграм.

 

 

Иван Лилов определено не може да се оплаче от емоции в живота си, а най-положителната със сигурност е усмивката на дъщеря му Виктория. Малката красавица отново блесна в профила на татко си и събра куп позитивни коментари и лайкове. Двамата позират за поредица от селфита във Фейсбук. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Сашо Янев, Иван Лилов, Йордан Минчев, Станимир Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи