Асен Великов: Тежките мачове ни се отразиха позитивно


Асен Великов: Тежките мачове ни се отразиха позитивно
(сн. lap.bg)
21-05-2017 11:35 | Мария Маринова

Гардът на Лукойл Академик Асен Великов очаква трудни мачове срещу Берое във финалната серия в НБЛ. Той обаче е убеден, че тежките двубои с Рилски спортист от полуфиналите са се отразили добре на шампионите. Лукойл Академик изигра пет мача, за да стигне до финала, докато тимът на Любомир Минчев победи Черно море Тича с 3-0. Ето какво още сподели Асен Великов пред BGbasket.com преди двубоите с Берое:

 

„Със сигурност мачовете няма да бъдат лесни. Берое през тази година показа доста добра игра като отбор. Стигнаха две първи места, което само по себе си показва, че финалът ще е доста интересен. Очаквам, че ще бъдат трудни мачове, но мисля, че от това печелят хората в България, които са фенове на баскетбола, тъй като те ще видят едни интересни и равностойни мачове.

 

Разполагаме с доста дълга пейка. Всеки един може да влезе и да помогне. Аз лично смятам, че тези пет мача, които изиграхме с Рилски спортист, ще са ни много по-полезни, отколкото ако бяхме победили с 3-0. Мисля, че тежките мачове ни се отразиха добре и сме си извадили правилните изводи и поуки от тях. Надявам се във финала да покажем още по-добра игра.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик, Асен Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи