Любомир Минчев: Проблемът дойде от нашата игра


Любомир Минчев: Проблемът дойде от нашата игра
(сн. lap.bg)
22-05-2017 21:08

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев бе разочарован след загубата от Лукойл Академик в първия мач от финалната серия. Наставникът сподели, че вината за поражението е единствено в играта на неговия тим. Ето какво каза още Минчев пред БНТ след мача:

 

„Играхме слабо и направихме доста грешки в нападение, което им даде самочувствие и вкараха доста точки. Не мога да кажа нищо за ситуацията между Рейли-Рос и Аврамов. Може да е била пред мен, но аз да съм бил обърнат към пейката. Не съм видял изобщо. Дали го е бутнал или не, не знам.

 

Едно от нещата, които съм поставил като задача на отбора, е психологически да издържим, да не гледаме нищо друго, а само нашата игра. Имало е и други неща, но за съжаление проблемът дойде от нея.

 

Очаквам вторият мач да бъде също такъв здрав сблъсък. През първото полувреме играхме много добре, имахме само 4 грешки, а през второто - 14. Те имат повече от нас, но за мен в определени ситуации не издържахме и си разбихме играта. Казах го още и на Купата – Лукойл за мен са най-добрият отбор в България. Ще ни бъде много по-трудно в плейофна серия, отколкото в един мач."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи