Станислав Цонков: Искаме пълна зала утре


Станислав Цонков: Искаме пълна зала утре
23-05-2017 17:05

Капитанът на Черно море Тича Станислав Цонков си пожела пълна зала за втория мач от серията за бронзовите медали в НБЛ срещу Рилски спортист. "Моряците" загубиха първия двубой в Самоков и се нуждаят от задължителна победа у дома, за да съхранят шансовете си за третото място в първенството. Двубоят е утре от 18.30 часа в зала "Христо Борисов" във Варна.

"Дори и на предела на възможностите си, всички трябва да намерим сили и да се докажем на 24 май срещу Рилски спортист. Хубавото е, че вкарахме 82 точки в първия мач, но проблемът е, че получихме 100. Ако съумеем да намалим техните точки, ще спечелим втория мач", заяви Цонков.

Запитан дали ще успеят да възстановят за краткото време до втория двубой срещу Рилски спортист в спора за бронзовите медали утре, той отвърна: „Времето е много кратко, но каквото е за нас, същото е и за противника. Мисля, че ще надделее отборът с повече характер. Силно се надявам да е пълна залата, имаме нужда от подкрепата на феновете. Не допускам нищо друго. Самоковци са много силен отбор, но мисля че имаме шанс. С оглед проблемите, които имахме и перипетиите, през които преминахме, заслужаваме да окичим бронзовите медали и да зарадваме нашите привърженици и спонсори".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Станислав Цонков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи