Марина Малкович – с лекция и тренировка преди мач на женския национален отбор


Марина Малкович – с лекция и тренировка преди мач на женския национален отбор
23-05-2017 19:06 | basketball.bg

Доскорошният селекционер на сръбския национален отбор за жени Марина Малкович ще бъде специален гост и ще изнесе лекция и тренировка преди първия мач на България на международния турнир в Скопие. Както бе обявено, тимът ни ще участва в надпревара по повод възстановяването на женския национален отбор на Македония след три-годишно прекъсване, с участието на тимовете на Босна и Херцеговина и Япония.

 

Малкович ще направи демонстративна тренировка в Скопие преди началото на турнира – на 1-ви юни, в зала „Яне Сандански“ от 17 до 19 часа. От Македонската федерация обявиха, че заниманието ще е открито за всички треньори, желаещи да попият опит от прочутата специалистка. На 2 юни пък българския национален отбор ще излезе срещу Македния от 19 часа.

 

Марина Малкович е дъщеря на легендата в треньорството Божидар Малкович. Тя стартира треньорската си кариера още 16-годишна, а най-големите й успехи са златото от Европейско първенство и третото място на Олимпийските игри в Рио начело на сръбския национален отбор, както и сребро с националния отбор до 19 години от Световно първенство.

 

Тя напусна поста си в началото на 2017 г.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Марина Малкович
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи