Дарин Великов: Постигнахме максимума


Дарин Великов: Постигнахме максимума
25-05-2017 14:58

Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов бе доволен от старанието на своя отбор, въпреки поражението от Рилски спортист. "Моряците" загубиха с 0-2 серията за бронзовите медали и остават на четвърто място в класирането.

 

"За тези два месеца отборът направи много. Момчетата се стараха много. Такива са ни възможностите на този етап. Постигнахме максимума. Можеше и повече, искахме го, аз също. Не съм човек, който се задоволява с малко.", заяви Великов.

 

Все още обаче не се знае дали той ще остане начело на Черно море Тича и през следващия сезон. "Ангажиментите, които поех към клуба, приключиха. За мен е удоволствие, че през тези два месеца имах възможност да работя за Черно море. Естествено, че съм отворен за разговори с президента Павлин Николов. Когато беше най-тежко, за 24 часа взех решение да помогна. Отворен съм за разговори. Естествено, ще се опитаме да стигнем до някакви споразумения. Може да се случат и по-добри неща от тази година. Вече сме вдигнали високо летвата. Моята информация е, че следващата година първенството ще бъде още по-силно."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Дарин Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи