Ботевград посреща кръг от 3х3 първенството на България


Ботевград посреща кръг от 3х3 първенството на България
26-05-2017 17:35

В събота 27 май, в зала „Георги Христов“ в Ботевград ще се проведе поредният кръг от стрийтбол първенството на страната ни. Турнирът ще се играе на закрито поради очертаващите се неблагоприятни метеорологични условия.
Черешката на тортата несъмнено ще е участието на братята Иван и Любомир Лилови и Мартин и Николай Маринови, в срещите с тях всеки ще може да свери баскетболния си часовник. Началото на турнира е в точно 14:00 часа, а участници ще могат да се запишат на място до 13:30. Състезанието ще се проведе по официалния правилник за 3х3 баскетбол, а победителите ще си тръгнат с чисто нови телефони. Те ще се присъединят и към отборите на 3x3 Team Sofia и Все тая, които спечелиха предишните два кръга, проведени в Пловдив и София и ще получат право да се борят за титлата 3х3 шампион на България за 2017 на финален турнир, който ще се проведе през юни.
Все още желаещите могат да се запишат за участие. Турнирът е без такса и е отворен за всички, навършили 18 години. Баскетболистите ще получат и атрактивни екипи за игра. 
Повече информация на 3x3planet.com и ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи