Включете се в конкурса ′За котките и кучетата′


Включете се в конкурса ′За котките и кучетата′
28-05-2017 21:34

Остава по-малко от седмица до крайния срок за участие в конкурса нa списание "Знание" за снимка на тема „”! Запознайте се с регламента по-долу и заповядайте! Ще има и награди! 

 

Какъв би бил животът ни без нашите четирикраки домашни любимци, които ни носят радост и хубави мигове! Сигурни сме, че голяма част от вас не сте безразлични по темата. Затова решихме да ви помолим да споделите снимките на вашите домашни любимци с нас. Без значение от породата им, всички те имат място в живота ви, а следователно и на страниците на нашето списание.

 

Изпратете ни снимки на любимите ви кучета или котки и вашите незабравими мигове с тях. Не забравяйте да добавите и кратко описание до 3 изречения.

 

РЕГЛАМЕНТ
1. Снимките и текста към тях изпращайте на имейл contest-bbcznanie@s-media.bg или на лично съобщение в страницата на сп. ВВС ЗНАНИЕ във фейсбук: fb.com/bbcznanie до 23:59 часа на 31 май. Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка, за да можем да се свържем с вас, ако снимката ви е сред наградените. Молим да не публикувате снимките директно на стената на списанието във FB, тъй като това ги прави недопустими за участие в конкурса.

Снимките трябва да бъдат в .jpg формат и размер не по-голям от 3 мегабайта. Всеки участник може да изпраща до две снимки. Призоваваме ви да изпращате само авторски снимки.

2. На 9 юни всички снимки ще бъдат качени в специален фотоалбум на страницата на сп. ВВС ЗНАНИЕ във Фейсбук: fb.com/bbcznanie.

3. След като харесате (ако вече не сте) страницата на списанието във фейсбук, ще можете да поканите ваши приятели да гласуват за вашите снимки в срок до 10 юли.

4. До 15 юли трите снимки, събрали най-много харесвания, ще бъдат отличени със специални награди от сп. ВВС ЗНАНИЕ и партньори. Жури на сп. ВВС ЗНАНИЕ ще определи и четвърта специална награда. Голямата награда за снимката с най-много гласувания е ваучер за безплатно участие в професионален „Фотографски курс за начинаещи“, предоставен любезно от PhotoPavilion - Магазини за фотографска техника. Останалите отличени снимки ще получат ваучери за покупка, любезно предоставени от Зоомагазини "Д-р Стефанов" на стойност: 100 лв за втора награда, 50 лв за трета награда и 75 лв за награда на журито. Ваучерите могат да се използват както на място в магазините (вижте пълен списък на адрес www.zoomagazin.bg), така и в онлайн магазина www.zoomagazin.bg. Ваучерите не важат за намалени продукти, както и в комбинация с други промоции, отстъпки, клиентски карти или кодове за отстъпка.

 

СПИСАНИЕ BBC ЗНАНИЕ си запазва правото да не публикува снимки, които имат обидно, нецензурно или рекламно съдържание, както и такива, за които има информация, че не принадлежат на адресанта или които не отговарят на едно или повече от условията на конкурса.

 

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ - ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи