Какви ги вършат баскетболистите в социалните мрежи


Какви ги вършат баскетболистите в социалните мрежи
28-05-2017 20:00

Баскетболистите продължават да се вихрят в социалните мрежи, а BGbasket.com не изпуска нито една тяхна стъпка. В последната седмица се натъкнахме на интересни кадри, които решихме да споделим с вас. Вижте вашите любимци в различна светлина от тази, в която ги виждате на игрището.

 

Баскетболистът на Балкан Ивко Ивков предпочита да прекарва свободното си време със своето куче. Той публикува забавна снимка, на която разпуска заедно съ своя домашен любимец.

 

 

Явно кучетата са страст и на баскетболния национал Алекс Симеонов. Наскоро той се прибра от Испания, където изкара един сезон с втородивизионния Гипускоа. Сега той използва всяка свободна минута, за да е заедно със своята приятелка – волейболистката Диана Николова и своя домашен любимец.

 

Центърът на Ямбол Андрей Иванов определено не скучае. Той вече се е настроил на ваканционна вълна и си личи, че знае как да се забавлява. Снимката, която сподели в социалната мрежа Фейсбук доказва това.

 

Гардът на Спартак Плевен Милен Дудев и колегата му от Рилски спортист -2 Георги Бързаков се похвалиха с нови прически. При любимия си фризьор в култов столичен салон за красота двамата промениха визията си. В социалните мрежи събраха и куп лайкове от своите почитателки.

 

Братята Мартин и Николай Маринов са известни в баскетболните среди с чувството си за хумор. Двамта доказаха, че са №1 в шеите и закачките и се превърнаха в копия на Зоро. Снимката, която публикуваха с черни маски за почистване на лицето, се превърнаха в истински хит в социалните мрежи. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи