Тони Дечев: Тази титла е най-сладката


Тони Дечев: Тази титла е най-сладката
(сн. lap.bg)
29-05-2017 20:47

Старши треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев бе много щастлив, след като неговият тим отново стана шампион. Той сподели, че тази титла е най-сладката, защото е спечелена след много противоречив сезон, в който тимът му е търпял много критики за представянето си. Ето какво още каза наставникът пред БНТ:

 

„Много съм щастлив. Една много трудна година, която накрая завършва добре. Смятам, че ще помним само това. Важното е, че отборът стана шампион. Ангажиментът, който поех, като реших да остана на поста, беше този. Лесно, трудно – няма никакво значение. Ние сме шампиони и това е най-важното.

 

Благодарих на всеки един от играчите за търпението и за доверието. Поздравявам ги още един път за спечелването на титлата. Благодаря на моя екип, които във всички трудни моменти и във всички мои решения са стояли зад гърба ми и са ми помагали да се чувствам добре и да вярвам в това, че дори този слаб Лукойл Академик може да стане шампион. Всички казват, че това е най-слабият Лукойл, който е имало. Аз се радвам, че именно с него отново сме шампиони.

 

Първата титла беше най-трудната, тази е най-сладка. При другите имах някакво спокойствие, а тази беше след много голям натиск и доста напрежение. Беше противоречив сезон и заради това търпяхме критики. Успяхме да минем през тях и да изглеждаме по различен начин в плейофите.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик, Тони Дечев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи