Черно море се разбра с Дарин Великов


Черно море се разбра с Дарин Великов
01-06-2017 21:26

Дарин Великов остава начело на Черно море Тича и през следващия сезон. Това съобщи президентът на клуба Павлин Николов.

 

„С Дарин Великов вчера си стиснахме ръцете. Всички неща, като параметри с него, са договорени. Целта в началото на сезона бе влизане в четворката. Тя бе постигната и благодарение на новия подход на Дарин Великов. Имаме няколко варианта за помощник-треньор. Догодина при всички положения ще имаме по-мотивиран състав", заяви Николов.

 

„Тепърва ще се прави селекцията в мъжкия тим. Тя ще бъде ориентирана основно към състезатели, които са рожби на  клуба.“, добави той.

 

По отношение чужденците,  Павлин Николов заяви: „Този сезон чужденците бяха трима. За следващия съм решил да не са повече от двама поне до първия полусезон. Ядрото на отбора ще бъде запазено. Това е преценка на треньора. А тя съвпада с

моето мнение, както и с това на Борис Стоянов и Стефан Павлов".

 

Николов допълни, че целите за новия сезон ще бъдат поставени тогава, когато селекцията бъде готова. Той разкри, че евентуално единият от сърбите може да остане в отбора и за следващия сезон, но не каза за кого точно става въпрос.

 

По отношение новия шеф на ДЮШ Павлин Николов разкри, че вариантите засега са 3. Сред тях фигурира и чужденец. Основният спонсор заяви също, че за този сезон в клуба са инвестирани 700 000 лева. Малко повече от половината от тази сума е за ДЮШ.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Дарин Великов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи