Иван Чолаков: Доволен съм от работата си през сезона


Иван Чолаков: Доволен съм от работата си през сезона
06-06-2017 20:47 | Мария Маринова

Досегашният председател на Националната баскетболна лига Иван Чолаков направи равносметка за изминалия сезон. Пред BGbasket.com той сподели, че е доволен от свършената работа, въпреки проблемите, с които се е сблъскал.

 

„Имах и трудности в някои моменти, но общо взето съм доволен от работата си. Бях принципен към всички, нямах отношение към някой отбор. Затова и първенството си премина по един съвсем етичен начин.“, сподели Чолаков.

 

Той разкри и подробности от направения финансов отчет на НБЛ. „Мисля, че имаше добра финансова дисциплина. Всичко, което поехме, като ангажимент, сме свършили. Прави впечатление, че от дисциплинарни нарушения през тази година има доста приходи, което мен лично ме изненада. Това го поисках като отчет, за да знаем дали имаме напредък като намаляване или увеличение, което да се следи през годините. Досега не беше правен такъв отчет.“, заяви той.

 

Все още обаче не е ясно кой ще бъде негов наследник на поста, тъй като се обсъжда дали ще има промени във формата на лигата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Иван Чолаков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи