Специална тренировъчна програма за българските деца на камп Максима


Специална тренировъчна програма за българските деца на камп Максима
20-06-2017 19:07

Доста нови преживявания очакват българските участници в десетото издание на камп Максима в Златибор, Сърбия.

 

Едно от нововъведенията на кампа са специално изградените игрища за игра навън. Миналата година имаше едно такова, а тази година те са четири и са оборудвани с настилка, която предпазва от травми, специфични за играта на открито.

 

Освен това българските играчи ще работят с треньори от водещите клубове в Белград, които имат ангажимент да тренират участниците на кампа.

Една от големите изненади е свързана с треньора на шампиона на Евролигата Фенербахче и легенда на европейския баскетбол Желко Обрадович. Очаква се той да бъде специален гост на кампа тази година.

 

Още шест места са свободни за българската група на кампа. Желаещите да се включат могат да да търсят Лъчезар Коцев на тел. +359887282829 или на имейл: l_kocev@abv.bg, както и на контактите на сайта на Шампион 2006 - www.champion2006.com.

 

Детайлна информация за камп „Максима“ има и на официалния сайт - www.maximacamp.net, като страницата вече я има преведена и на български език. Допълнителни детайли за самия камп "Максима" могат да се намерят и във Facebook страницата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Камп Максима
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи