Юношите на България започват участието си на Европейско първенство


Юношите на България започват участието си на Европейско първенство
28-07-2017 10:20

Днес националният отбор на България за юноши до 19 години ще изиграе първия си мач от Европейското първенство, дивизия В в Талин, Естония. Националите ни ще излязат срещу Беларус от 16:00 часа.

 

Отборът ни е в група В за първата фаза на шампионата заедно с отборите на Беларус, Хърватия, Унгария, Грузия и Исландия (срещите на отбора ни са в тази последователност срещу съответните съперници).

 

Българите изиграха осем контроли, в които записаха 6 победи и 2 загуби. Те водиха подготовката си на Белмекен и в Ботевград.

Отборът на България направи две тренировки в Талин след пристигането си.

 

Един от най-сериозните съперници на българите ще бъде Хърватия, който е с много силен състав за първенството. Грузия пък няма да може да разчита на един от най-перспективните играчи на тази възраст – Гога Битадзе, който се присъедини към мъжкия национален отбор на страната си и ще пропусне първенството.

 

Очаквате в BGbasket.com всичко най-интересно и важно от представянето на отбора ни на Европейското първенство – новини, програма и резултати, класирания, статистика, линкове за гледане на живо, резултат на живо в инструмента на началната страница на сайта.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (18)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи