Нов шеф на ДЮШ в Черно море; Стоянов: Даваме колкото и за мъжете


Нов шеф на ДЮШ в Черно море; Стоянов: Даваме колкото и за мъжете
02-08-2017 15:30 | BGbasket.com

Черно море Тича ще има нов директор на детско-юношеската школа от новия сезон. Това обяви на пресконференция днес изпълнителният директор Борис Стоянов. Новият ръководител на ДЮШ ще бъде сърбинът Душан Стойков.

 

Стойков в момента е на Европейско първенство за юноши с отбора на Сърбия. След него той ще бъде на Европейското за кадети, дивизия В в София. След това той ще се присъедини към новия си клуб.

 

Стоянов каза, че от сумата 200 000 лева, която е трябвало да получи от Пристанище Варна за миналия сезон, клубът е получил половината. Той добави, че ръководството е опитало да открие какво се случва с останалите, но все още не е ясно. Надеждата му е въпреки това да има договор за сътрудничество с пристанището и догодина, като по темата са водени разговори.

 

„Нашата школа за пореден път е най-добре работещата и най-добре представящата се от всички в България. Имаме желание да продължим да работим в тази насока. Мислим постоянно за школата и мога да дам пример, че няма друг български клуб, който да отделя толкова средства за ДЮШ, колкото си за мъжкия си отбор. Можете да попитате всеки в баскетбола дали има дори близка до тази ситуация като финансиране и работа с порастващи.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Борис Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи